VS

Matchen presenteras av ...

MATCHREFERAT IK RAID- DUELLS HC

OMSTART I SERIEN EFTER JUL OCH VILA OCH LITE LAGOM TRÄNING VAR BRA DENNA AFTON PÅ RAMBERGSRINKEN. DENNA MATCH BÖRJADE I ETT HÖGT TEMPO DÄR ALLA VISSTE VAD SOM SKULLE PRESTERAS FÖR ATT SERIELEDARNA PÅ FALL,OCH DET SKULLE VISA SIG ATT VÅRA GOA DUELLSARE VISSTE VAD DOM VILLE.

EFTER ETT SUPERTRYCK I RAIDS ZON KUNDE DUELLS TRYCKA IN 0-1 AV NR 11 ROBERT B ASS AV NR 17 ROBIN B REDAN EFTER 2.57.

DUELLS FORTSATTE MED SAMLAT TRYCK I RAIDS ZON OCH HADE INSTÄLLNING SOM HETTE DUGA,OCH DET GAV RESULTAT T.O.M DUELLS NR 24 FREDRIK B SOM HITTADE SIN PLACERING OCH VISPADE IN 0-2 BAKOM RAIDS MÅLVAKT, ASS NR 22 TOBIAS J TID 4.23.

DET VISADE SIG SNABBT ATT RAID TAPPADE TÅLAMODET OCH FICK MATCHENS FÖRSTA UTVISNING EFTER 9.12 NR 23 ANDRE A SOM FICK TA EN 2 MINUTERS BOT.

DÄREFTER FÖRSÖKTE DUELLS ATT FÅ TILL ETT BÄTTRE SPEL OCH KUNDE GÖRA EN BRYTNING NR 11 ROBERT B STOD UPP BRA MELLAN BLÅ O RÖD OCH KONTRADE GENOM EN PASSNING UT PÅ KANTEN TILL NR 17 ROBIN B SOM FICK TILL EN FIN FINTPASS TILL NR 6 THOMAS H, SOM LADDADE BÖSSAN OCH DUNDRADE IN PUCKEN MELLAN BENEN PÅ PÅ RAIDS MÅLVAKT SOM FINT GLED IN TILL SIN RÄTTA PLATS 0-3 VAR ETT FAKTUM TID 9.48 (SMÄCK).

HALVA PERIODEN VAR GÅNGEN OCH DET BLEV LITE BÖLJANDE SPEL FRAM OCH TILLBAKA, MEN DUELLS STOD UPP BRA MOT ETT MER AGRESSIVARE RAID SOM VAR PÅ JAKT EFTER EN REDUCERING TILLS 14.29 KOM DUELLS FÖRSTA TRÖTTHETSTECKEN DÄR NR 22 TOBIAS J VISADE TYDLIGT ATT TANKARNA VAR UTANFÖR RINKEN AJ AJ !!!!!!

PERIOD 2

IK RAID STARTADE DENNA PERIOD MED ATT VISA ATT DOM OCKSÅ VILLE SLÅSS OM SEGERN,TEKNING FRAMÅT MOT DUELLS MÅL OCH DUELLS AGERADE TAMT OCH GAV BORT PUCKEN I EGEN ZON OCH RAID PRICKAR MÅL GENOM NR 23 ANDRÈ A ASS NR 8 ERIK S, DETTA REDAN EFTER 14 SEKUNDER GAMMAL PERIOD.

DETTA RESULTERADE DIREKT MED EN DUELLSUTVISNING 1.44 IN I PERIODEN DÅ NR 13 JOHAN L ORSAKAR EN TRIPPING.

RAID FÅR ETT ÖVERTAG MED EN MAN MER PÅ PLAN OCH TRYCKER PÅ I VÅR ZON SOM SLUTAR MED ETT NEDSLÄPP I DUELLS ZON OCH REPRIS PÅ RAIDS FÖRSTA MÅL, 2-3 EFTER 2.19 AV RAIDS NR 16 MAGNUS L ASS AV NR 23 ANDRÈ A.
SPELET BÖLJAR LITE FRAM OCH TILLBAKA IGEN FRAM TILL 5.53 ÅKER DUELLS PÅ EN UTVISNING SOM DOM KLARAR AV MOT ETT AGRESSIVT RAID SOM JAGAR KVITTERING MEN 10.57 SLÅR DUELLS NR 8 JAAKKO P TILL UTAN ASS 2-4 EN FIN PRESTATION AV SPELARE I DUELLS.

SPELARNA I BÅDA LAGEN BÖRJA TRÖTTNA TILL LITE MEN RAID FÅR UTDELNING GENOM ATT ÅKA SKRIDSKOR NÅGOT SOM DUELLS AV VID ETT SKEDE I DENNA MATCH, GAV RAID EN UTDELNING GENOM NR 23 ANDRÈ A ASS AV NR 8 ERIK S TID 13.24 3-4.

DET BLEV LITE NERVIGT SPEL MEN VÅRA TAPPRA DUELLSARE FLYTTADE UPP SPELET I RAIDS ZON OCH FICK TILL ETT NEDSLÄPP DÄR,DÅ SLOG SKARPSKYTTEN OCH STABILE BACKEN NR 15 MATS L TILL MED ETT SKOTT FRÅN BLÅLINJEN OCH KUNDE OBESTÖRT PASSERA RAIDS MÅLVAKT, ASS NR 6 THOMAS H TID 14.22.

3-5 VAR STÄLLNINGEN NU OCH RAID TAPPADE HELT FOKUS PÅ VAD HOCKEY ÄR OCH FICK 3 UTVISNINGAR PÅ RAKEN OCH DUELLS TOG KOMMANDOT OCH STÄNKTE IN 3-6 AV NR 22 TOBIAS J, ASS NR 11 ROBERT B OCH NR 6 THOMAS H, OCH MATCHEN VAR KLAR, RAID HANN MED YTTERLIGARE EN UTVISNING I SLUTMINUTEN OCH DUELLS PRESTERADE SÄSONGENS BÄSTA MATCH.